Методичні вказівки до виконання курсового проекту за дисципліною "Економіка підприємства" - Гармаш, Сергій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2017)
Метою курсового проекту є узагальнення і закріплення знань і практичних навичок, отриманих студентами під час вивчення дисципліни «Економіка підприємства» та їхнього ефективного застосування для вирішення конкретних практичних задач у подальшому. Також метою курсового проекту є поглиблення знань за індивідуальною темою роботи.
Keywords: ресурси виробничі; процес виробничий; оцінка ефективності; підприємство; економіка ринкова; інфраструктура ринкова; фонди промислово-виробничі; фонди оборотні; персонал; продуктивність праці; собівартість; прибуток; рентабельність; ціноутворення; інвестиції; ефективність виробництва; бізнес-план; капітал фінансовий