Лидер научной школы механики и прикладной математики – Сергей Иванович Богомолов (к 100-летию со дня рождения) - Ларин, Андрей Алексеевич; Львов, Геннадий Иванович; Трубаев, Александр Иванович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Статтю присвячено науковій и педагогічній діяльності відомого українського вченого в області динаміки і міцності машин, доктора технічних наук, двічі лауреата Державної премії України професора Богомолова С. І.

The article is devoted scientific and pedagogical activity of the visible Ukrainian scientist in area of dynamics and durability of machines, twice laureate of the State bonus of Ukraine, doctor of technical sciences professor Bogomolov S. I.
Keywords: Сергій Іванович Богомолов; динаміка та міцність машин; наукова і педагогічна діяльність; Sergei Ivanovich Bogomolov; Сергей Иванович Богомолов; dynamics and strength of machines