Готовність викладача до вивчення інновацій у галузі інформаційних технологій - Коломієць, Т. Д. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті висвітлюються основні проблеми вищої школи України, що стосуються впровадження в навчальний процес інновацій у галузі інформаційних технологій та готовності викладачів до такого впровадження

In the article light up the basic problems of higher school of Ukraine, which touch introduction in the educational process of innovations in industry of information technologies and readiness of teachers to such introduction
Readiness teacher to study of innovations in the field of information technology
Keywords: інноваційне мислення; професіоналізм викладача; педагогічні інновації; мультимедійні технології