Розробка гри в жанрі стратегії з використанням UNITY та архітектурного патерну ECS - Момот, М. О.; Нонка, Д. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є відображення процесу створення гри за допомогою Unity3D на основі дослідження архітектурного патерну ECS. В доповіді наводяться переваги та недоліки використання традиційного архітектурного підходу (об’єктно-орієнтованого) та ECS для розроблення гри в жанрі стратегії з використанням Unity та приклад реалізації деяких окремих механік гри за допомогою архітектурних шаблонів обраних для порівняння.
Keywords: інформаційні технології; архітектурний шаблон; ігри в жанрі RTS; фраемворк Entitas