Удосконалення обліку кредиторської заборгованості - Распопова, Ю. О.; Комарова, О. М. (НТУ "ХПІ", 2010)
Запропоновані заходи щодо вдосконалення обліку кредиторської заборгованості постачальникам (підрядникам) шляхом впровадження в документообіг розроблених аналітичних документів.

Ways to improve accounting of payables by vendors (contractors) by including in work-flow developed analytical documents are offered.
Keywords: товарно-матеріальні цінності; аналітичні документи; бухгалтерський облік; фінансова звітність; бухгалтер-матеріаліст