Аналіз структурно-фазового стану важкотопкого вольфрам-нікель-залізного брухту - Глотка, О. А. (НТУ "ХПІ", 2013)
Проведений аналіз структурно-фазового стану важкотопкого брухту системи «вольфрам-нікель-залізо» після довготривалого відпалення. Встановлено природу та проаналізовано склад вкраплень. Запропоновано рекомендації до подальшого використання брухту.

The analysis structural-phase state refractory scrap of "tungsten-nickel-iron" after long annealing. The nature and composition of the inclusions analyzed. Recommendations for further use of scrap.
Keywords: вкраплення неметалеві; дослідження рентгеноспектральні; металургія; structure-phase state; refractory scrap; non-metallic inclusions; x-ray studies