Колективні форми навчання у викладанні економічних дисциплін - Митрофанова, Анастасія Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Тези доповіді присвячені аналізу видів, переваг та недоліків колективних форм навчання, а також особливостям застосування ігрового проектування.
Keywords: ігрове проектування; колективні форми навчання; робота у малих групах; кооперовано-групова робота