Робоча програма навчальної дисципліни "Безпека в соціальних мережах" - Євсеєв, Сергій Петрович; Король, Ольга Григорієвна (My University, 2022)
Мета навчальної дисципліни "Безпека в соціальних мережах" – засвоєння принципів забезпечення безпеки персональних даних (конфіденційної інформації) в соціальних мережах, використання механізмів послуг безпеки в умовах сучасних загроз.
Keywords: соціальні мережі; безпека персональних даних; конфіденційна інформація; захист інформації; кібербезпека