Актуальні питання історії науки і техніки - (:unkn) unknown (Національний історико-архітектурний музей "Київська фортеця", 2025)
У матеріалах доповідей учасників конференції з різних регіонів України коротко висвітлені питання, що стосуються актуальних проблем історії науки і техніки, розвитку освіти й наукових та технічних ідей, персоналій видатних науковців та інженерів минулого тощо. Збірник буде корисним науковцям, що працюють в галузі історії науки і техніки, пам’яткознавцям і музеєзнавцям, викладачам, аспірантам і студентам відповідних спеціальностей, усім, хто цікавиться нашою історією та культурною спадщиною.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених; історія науки і техніки; освіта; наука; наукові ідеї; персоналії видатних науковців; пам'яткознавство; Харків