Маркіна, Л. М.Смолянкін, О. О.2014-10-242014-10-242012Маркіна Л. М. Моделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логіки / Л. М. Маркіна, О. О. Смолянкін // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 26. – С. 100-103.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9778Проведено огляд та моделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логіки.The review and modeling of parameters of water and heat treatment on the change in concentration of kneading by fuzzy logic.ukмодельлінгвістичні змінніwater and thermal processingbatchfuzzy logic modelconcentration of kneadinglinguistic variablesМоделювання впливу параметрів водно-теплової обробки на зміну концентрації замісу методом нечіткої логікиArticle