Ефективність засобів автоматизації виробничих процесів - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
Визначено, що автоматизація може значно підвищити продуктивність виробничих процесів шляхом зменшення часу на виконання завдань та збільшення обсягів виробництва. Автоматизовані системи забезпечують більшу точність та стабільність у виробництві, що призводить до зниження браку та покращення якості продукції. Сучасні системи автоматизації дозволяють швидко адаптувати виробництво до змін у попиті та ринкових умовах, забезпечуючи більшу гнучкість бізнесу.
Keywords: економічна ефективність; засоби автоматизації; виробничі процеси; підприємства