Сафонова, О. М.Гавриш, Т. В.2014-07-152014-07-152012Сафонова О. М. Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 110-114.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7587Показано можливість поліпшення формостійкості хлібобулочних виробів зі слабкого пшеничного борошна за додавання поліпшуючих добавок. Рекомендовано раціональні концентрації поліпшуючих добавок. Розглянуто питання використання поліпшувачів у технології хлібобулочних виробів за будь-яким способом тістоприготування.The possibility of improving the shape stability of bakery products from a weak flour making improving additives. Recommended improving the rational concentration of additives. The question of the use of enhancers in the technology of bakery products in any way prepare the dough.ukклейковинапшеничне борошноформостійкістьполіпшуючі добавкиВикористання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробівArticle