Європейське бізнес-середовище туристичного ринку в умовах соціального партнерства - Черноусов, Олексій Ігорович; Ткачов, Максим Михайлович (Полтавський державний аграрний університет, 2025)
В доповіді доведено, що Європейське бізнес-середовище туристичного ринку включає в себе різноманітні аспекти, що визначають розвиток та функціонування туристичної індустрії в країнах Європи. Основні риси цього середовища включають економічні, соціокультурні, політичні та технологічні чинники, які впливають на туристичну діяльність в регіоні
Keywords: Європейський бізнес; туризм; форми проведення; ефективність; туристичні підприємства; соціальне партнерство