Потенціал підприємства як об'єкт управління в перебігу еволюції теорії стратегічного управління - Краснокутська, Наталія Станіславівна (Сумський державний університет, 2009)
У статті досліджено еволюцію теорії стратегічного управління та визначено місце потенціалу як об'єкта управління в перебігу розвитку концепцій стратегічного управління підприємством.

The article reviews formation of strategic management and defines the place of potential as a key management object throw the strategic management theory developmant.
Potential of enterprise as managemant object in the view of strategic managemant theory evolution
Keywords: управлінські парадигми; стратегічне планування; стратегічне позиціонування; ринкові відносини; системне управління потенціалом; SWOT-аналіз