Донецьке відділення Наукового товариства ім. Шевченка у 2003 році - Білецький, Володимир Стефанович (Східний видавничий дім, 2004)
У 2003 році відзначається 130-ліття першої національної академії наук, – Наукового товариства ім. Шевченка, – НТШ Донецьк провадило широку науково-дослідницьку, громадсько-організаційну, видавничу роботу.
Keywords: науково-видавнича діяльність; серійні видання; наукові сесії; конференції; громадсько-просвітницька діяльність