Особливості самооцінки та мотивації на досягнення успіху у студентів-психологів - Жушма, Тетяна Віталіївна; Квасник, Ольга Віталіївна (НТУ "ХПІ", 2017)
У статті розглянуті особливості самооцінки, які впливають на успіх. Проведена діагностика студентів - психологів на виявлення рівня самооцінки та мотивації. Результати дослідження показали, що у більшості випробовуваних середній рівень самооцінки, переважає мотивація на досягнення успіху.

This article describes the features that affect the success. Diagnostics of students - psychologists to identify the level of self-confidence and success. The results showed that most of the subjects the average level of self-esteem, motivation prevails for success.
Features and self-motivation for success of students – psychologists
Keywords: лідерський потенціал; елемент самосвідомості; діагностика студентів; невдача; методика Дембо-Рубінштейн; self-esteem; achievement; leadership potential