Кінематичний аналіз механізму високого класу з використанням бібліотеки підпрограм аналізу груп другого класу - Зінченко, Олена Іванівна (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті викладено методику кінематичного аналізу механізму четвертого класу з використанням програмного забезпечення для груп другого класу, розробленого на кафедрі ТММіСАПР. Показана можливість розбиття механізму високого класу на прості групи, для яких відомі алгоритми аналізу

In the article method of kinematical analysis of fourth class mechanism are accounted. For second class groups the computer programs are used. A possibility divide of mechanismof high class in simple groups are demonstrated
Keywords: метод ітерацій; ланки; кривошип; параметри; шарніри; кутове прискорення