Бухгалтерський облік - Рета, Марина Володимирівна; Линник, Олена Іванівна; Токар, Наталія Борисівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Навчальний посібник містить викладення теоретичних та практичних основ ведення бухгалтерського обліку, відповідає навчальній програмі курсу, національним положенням (стандартам) бухгалтерського обліку. Видання містить теоретичний матеріал, який охоплює основні питання з кожної теми дисципліни, завдання для практичної та самостійної роботи, тести, питання для самоперевірки та індивідуальне розрахункове завдання. Призначено для студентів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування".
Keywords: підприємства; самостійна робота; амортизація основних засобів; практичні навички; фінанси