Робоча програма навчальної дисципліни "Сучасні методи захисту соціо-кіберфізичних систем" - Погасій, Сергій Сергійович (My University, 2022)
Метою дисципліни є оволодіння аспірантами базовими поняттями, теоретичними знаннями та практичними навичками використання методів забезпечення безпеки (аутентифікація, контроль доступу,цілісність повідомлень) для захисту від атак та загроз що виникають у соціо-кіберфізичних системах (СКФС).
Keywords: моделювання механізмів кібербезпеки; забезпечення безпеки інформації; механізми кібербезпеки