Неформальні платежі у сфері охорони здоров'я: сучасний стан та перспективи подолання проблеми - Філатов, В. М. (НТУ "ХПІ", 2009)
Розглядаються питання трансформації економічних відносин в системі охорони здоров'я. Обґрунтовується необхідність введення конкурентних відносин.

The main question of the article is economic relations transformation in health system. The article gives prove of competitive relations introduction necessity.
Keywords: стимул економічний; медицина страхова; конкуренція