Сучасний стан та проблеми автоматизації бухгалтерського обліку на підприємствах України - Стригуль, Лариса Станіславівна; Ковальов, А. Г. (НТУ "ХПІ", 2010)
Стаття присвячена питанням та проблемам впровадження програмних продуктів для автоматизації бухгалтерського обліку та управління, для підвищення ефективності діяльності підприємства, а також висвітлені проблеми вибору найбільш функціонального програмного забезпечення бухгалтерського обліку підприємства.

Article is devoted questions and problems of introduction of software products for automation of book keeping and management, for increase of efficiency of activity of the enterprise, and also the covered problems of a choice of the most functional software of book keeping of the enterprise.
Keywords: програмне забезпечення; технології комп'ютерні; управління підприємством