Комплаєнс-безпека підприємства - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2020)
Запропоновано визначати поняття комплаєнс-безпеки промислового підприємства як міру (ступінь, показник) захищеності життєво важливих інтересів промислового підприємства від зовнішніх та внутрішніх порушень законів, нормативних правових актів, стандартів, установчих та внутрішніх документів підприємства шляхом визначення, оцінювання та максимального зменшення (усунення) комплаєнс-ризиків.
Keywords: економічна безпека; промислові підприємства; корупція; шахрайство