Система індикаторів інвестиційної безпеки підприємства - Кудрявцев, В. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
В даній роботі запропоновано концепцію інвестиційної безпеки підприємства, а також розроблено відповідну систему її показників, яка складає критеріальну базу індикативних показників для її оцінки.

Conception of investment safety of enterprise is offered in this work, and also the proper system of its indexes, which makes the criterion base of indicative indexes for its estimation, is developed.
Keywords: концепція; показники; критерії; оцінка