Методичні вказівки за курсом "Сертифікація котлів, реакторів та парогенераторів" - Тютюник, Лариса Іванівна (НТУ "ХПІ", 2005)
Метою курсу "Сертифікація котлів, реакторів і парогенераторів" є вивчення правил, процедур та схем проведення сертифікації, а також сертифікації систем якості, атестації виробництва котлів, реакторів та парогенераторів, сертифікаційних досліджень та набуття практичних навичок застосування нормативно-методичних документів, забезпечуючих проведення сертифікації.
Keywords: правила; процедури; схеми; система якості; атестація; виробництво; стандартизація; метрологія