Анодное поведение вольфрама в цитратном электролите - Байрачная, Т. Н.; Ведь, Марина Витальевна; Сахненко, Николай Дмитриевич (НТУ "ХПИ", 2007)
Вивчено вплив компонентів електроліту на електрохімічну поведінку вольфрамового електроду в умовах анодної поляризації. Сформульовано припущення щодо природи процесів, які перебігають на вольфрамовому електроді. Визначено інтервал густин струму, за яких процес осадження сплавів вольфраму може бути реалізований з розчинним анодом.

The influence of electrolyte components onto the electrochemical behavior of tungsten electrode under anodic polarization is studied. The assumptions concerning the nature of the processes on tungsten electrode are presented. The current density interval at which the process of tungsten alloy deposition can be realized using a soluble anode is determined.
Keywords: электролитические покрытия; нейтрализаторы; композиционные материалы; активные катализаторы; вольфрамовый электрод; поляризация