Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Ціноутворення" - Линник, Олена Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Мета даних методичних вказівок – надати допомогу студентам у вивченні дисципліни «Ціноутворення». Методичні вказівки містять план проведення практичних занять, завдання для практичних занять, для самостійної роботи, вказівки по їх виконанню, питання на контрольну роботу і склад індивідуальних завдань. Для виконання завдань можна скористатися джерелами інформації, які наведені наприкінці методичних вказівок. Самостійна робота студентів денної форми навчання складається із опрацювання питань, що передбачені для самостійного опрацювання за кожною темою робочої навчальної програми і підготовки до практичних занять по кожній темі курсу. Самостійно опрацьовуються законодавчі акти по питаннях, що включені в теми практичних занять. Також – виконання курсового проєкту.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; самостійна робота; ціноутворення; індивідуальні завдання