Проект "Агрікола – українською" - Білецький, Володимир Стефанович; Гайко, Геннадій Іванович (Донецьке відділення Наукового товариства ім. Шевченка, 2023)
Знаменита наукова праця XVI ст. Георга Агріколи "Про гірничу справу і металургію" (De Re Metallica) тепер доступна українською мовою
Keywords: Георг Агрікола; гірнича справа; металургія; переклад; 1556 рік