Економіко-правове забезпечення процесів комерціалізації об'єктів інтелектуальної власності - Євсєєв, Андрій Сергійович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Обґрунтовано, що розгляд процесу комерціалізації інтелектуальної власності слід починати з визначення основних учасників процесу введення в господарський обіг інтелектуальних технологій. До них відносяться виробники інноваційного продукту (винахідники), інвестори, які купують у правовласника право на використання об'єкта інтелектуальної власності, а також посередники.
Keywords: інтелектуальна власність; комерціалізація; розвиток; охорона прав; господарський обіг