Пермеаметри. Конструювання, метрологічне забезпечення, застосування - Авраменко, Олександр Анатолійович; Горкунов, Борис Митрофанович; Сіренко, Микола Миколайович; Львов, Сергій Геннадійович (НТУ "ХПІ", 2012)
Навчальний посібник містить теоретичні основи роботи пермеаметрів, антологію та сучасні розробки їх конструкцій, рекомендації щодо конструювання пермеаметрів, основи їх метрологічного забезпечення та приклади практичного застосування для магнітного контролю промислових виробів
Keywords: конструкції пермеаметрів; магнітні кіла; магнітні вимірювання; магнітна індукція