Управління навчальною діяльністю викладачів у системі підвищення кваліфікації через дистанційне навчання - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (My University, 2006)
Однією з форм підвищення кваліфікації викладачів є дистанційне навчання. Дистанційний курс повинен мати методологічну і методичну підтримку, яка може забезпечити використання як вже існуючих засобів управління, так і проектування, коригування та розробку нових.

Distance learning is one of forms for teachers’ professional skills improvement. Distance course should have methodological and methodical support which can provide the usage of already existing control facilities as well as designing, updating and development new ones.
Management of teachers’ educational activity in the system of professional skills improvement using distance learning
Keywords: дистанційні курси; дистанційне навчання; електронне навчання; підвищення кваліфікації працівників; викладачі вищих технічних закладів