Спосіб визначення складу покриття, що містять нікель і мідь - Майзеліс, Антоніна Олександрівна; Байрачний, Борис Іванович; Трубнікова, Лариса Валентинівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2011)
Спосіб визначення складу покриттів, що містять нікель та мідь, по кількості електрики в піках анодних вольтамперограм, отриманих в електроліті, що містить хлорид амонію, який відрізняється тим, що в електроліт додають 20-40 г/дм³ амінооцтової кислоти, підтримують pH 10-11, а швидкість розгортання потенціалу в інтервалі між піками розчинення міді й нікелю збільшують до 10-50 мВ/с.
Keywords: модель корисна; патент; хімія електроаналітична; розчинення селективне; електроліз