До питання оптимального розподілення коштів між інноваційними проектами - Рета, Марина Володимирівна (НТУ "ХПИ", 2006)
У статті розглянуті основні напрямки оптимізації інноваційної діяльності підприємства. Розглянуто питання ефективного управління витратами процесу створення нової продукції на основі методу динамічного програмування.

In the article the considered basic directions of optimization of innovative activity of enterprise. The question of effective management by the charges of process of creation of new products is considered on the basis of method of the dynamic programming.
Keywords: продукція нова; управління витратами; ресурси фінансові; планування; моделювання економіко-математичне