Принципи організації системи бухгалтерського обліку товарних запасів: вітчизняний та зарубіжний досвід - Бровко, О. Т. (НТУ "ХПИ", 2008)
В статті досліджено організацію системи бухгалтерського обліку, її сутність та основні принципи. Здійснено порівняльну характеристику принципів організації системи бухгалтерського обліку товарних запасів враховуючи вітчизняний та зарубіжний досвід.

In the article investigational organization of the system of record-keeping, its essence and basic principles. Comparative description of principles of organization of the system of record-keeping of commodity supplies is carried out, taking into account domestic and foreign experience.
Keywords: планування; нормування; управлінські рішення; фінансова звітність