Методичні вказівки з англійської мови для самостійного опанування студентами граматичної теми Часи групи Perfect - Саламатіна, Анна Володимирівна; Шеїна, Лариса Олександрівна; Мох, Юлія Андріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Методичні вказівки з англійської мови призначені для самостійного опрацювання студентами граматичної теми Perfeсt (Доконані часи) та відповідають вимогам, що висуваються програмою мовної підготовки для студентів технічних ВНЗ. Метою методичних вказівок є надання граматичного матеріалу для вивчення та вправи для опрацювання та закріплення граматичних тем. Методичні вказівки містять завдання у вигляді тестів на заповнення пропусків та з розгорнутою відповіддю, що дає можливість перевіряти уміння студентів і застосовувати на практиці набуті знання з англійської мови. Для самоконтролю наприкінці методичних вказівок є ключі до завдань. При підборі матеріалу використовувалась автентична література, оригінальні науково-популярні тексти, а також сучасні Iнтернет ресурси.
Keywords: методичні вказівки; англійська мова; самостійна робота; часи групи Perfect; доконані часи; Present Perfect