Сучасні полімерні матеріали та композити: одержання, переробка та дослідження - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Подано тези доповідей науково-технічної конференції «Сучасні полімерні матеріали та композити: одержання, переробка та дослідження» за теоретичними та парактичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; полімерні матеріали; композити; властивості виробів; технології рециклінгу; композиційні матеріали; комп'ютерне моделювання; новітні матеріали; chemical composition