Дослідження термінів виконання інноваційних проектів - Перерва, Петро Григорович; Гладенко, Іван Васильович; Назаренко, Станіслав Миколайович (Київський національний університет культури і мистецтв, 2018)
Досить цікавим є аналіз структури загального терміну виконання проекту, а також аналіз відповідності планових та фактичних термінів виконання окремих етапів (стадій) інноваційного проекту. Проведені дослідження показують, що частіше всього початкові стадії інноваційного проекту виконуються повільніше, з часом при переходу до центральних та заключних стадій проекту темпи його виконання зростають.
Keywords: підприємство машинобудівне; план; сценарій виконання