Лімфодренажні тренування як засіб оздоровлення у складних умовах сьогодення - Долгарева, Марія Георгіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дослідження спрямоване на пошук оптимальних видів фізичної активності, які сприятимуть покращенню здоров’я та самопочуття українців під час війни. В дослідженні приділено увагу лімфодренажним тренуванням, їх впливу на організм людини.
Keywords: здоров'я жінок; фізичні вправи; лімфатична система; спосіб життя; покращення самопочуття; посттравматичні стресові розлади