Методичні вказівки щодо забезпечення самостійної роботи з курсу "Аудит" - Мардус, Наталія Юріївна; Брік, Світлана Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2014)
Методичні вказівки щодо забезпечення самостійної роботи з курсу "Аудит" сприяють освоєнню студентами денної і заочної форми навчання складної та змістовної інформації курсу "Аудит", основи теорії організації та методики проведення аудиторських перевірок, систему організації її на підприємствах України, організації та методології проведення контролю в Україні з використанням національних і міжнародних стандартів (норм) аудиту і відіграє особливо важливу роль у формуванні комплексу знань та вмінь спеціалістів бухгалтерського обліку та аудиту.
Keywords: аудиторські перевірки; аудит; міжнародні стандарти аудиту; бухгалтерський облік