Формування професійної культури кваліфікованого робітника - потреба сучасності - Стойчик, Т. І. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглянуто питання формування професійної культури кваліфікованого робітника в процесі підготовки у професійно–технічному навчальному закладі з урахуванням вимог сучасного виробництва та потреб суспільства

In article the question of formation of professional culture of the qualified employee in the course of preparation in professional technical educational institution with the account of requirements of a society is considered
Formation of professional culture skilled worker - the needs of modern
Keywords: професійна освіта; культура особистості; гірничо-видобувна галузь; професійний рівень; виховання учнів