О необходимости внедрения автоматизированных систем технологической подготовки производства на крупном машиностроительном предприятии - Артемов, И. В. (НТУ "ХПИ", 2005)
На прикладі ВАТ “Азовмаш” обґрунтована необхідність застосування автоматизованої системи технологічної підготовки виробництва. Сформульовані основні вимоги до такої системи. Окреслені можливі варіанти та напрями конкретних розробок.

On the example of Azovmash Open Corporation a necessity of application of the automated system of technological preparation of production is grounded. The basic requirements to such system are formulated. Possible variants and directions of concrete developments are outlined
Keywords: ОАО “Азовмаш”.; рыночная экономика; маркетинговая ситуация; конкурентоспособность продукции; практическая необходимость; требования к АСТПП