Technical-economic and ecological features of transfer of the diesel engine of the hybrid electric vehicleto the consumption of fuel of biological origin - Shpotya, M. O.; Artiukhov, Ye. O.; Borysenko, Yu. D.; Riechkin, B. S.; Kondratenko, O. M.; Ponomarenko, R. V. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
The study analyzes the magnitude of the impact on the technical, economic and environmental performance of the reciprocating internal combustion engine measures to convert it from the consumption of 100 % traditional to 100 % alternative motor fuel.

У дослідженні виконано аналіз величини впливу на техніко-економічні та екологічні показники роботи поршневого двигуна внутрішнього згоряння заходів щодо переведення його зі споживання 100 % традиційного на 100 % альтернативного моторного палива.
Техніко-економічні та екологічні особливості переводу дизельного двигуна гібридного електромобіля на споживання палива біологічного походження
Keywords: diesel fuel; biofuel; renewable recourse; reciprocating internal combustion engine; vehicle; ecological safety; environment protection technologies; дизельне паливо; біопаливо; відновний енергоресурс; поршневий двигун внутрішнього згоряння; автотранспортний засіб; екологічна безпека; технології захисту навколишнього середовища