Оцінка вартості бренду за методом компанії Interbrand - Кононюк, Олександр Олександрович; Перерва, Петро Григорович (Луцький національний технічний університет, 2021)
Доведено, що модель оцінки вартості бренду (Brand Valuation Model) компанії Interbrand заснована на методі чистої приведеної вартості бренду і складається з чотирьох послідовних етапів, які детально проаналізовані в доповіді.
Keywords: бренд; вартісна оцінка; методи оцінювання; інтелектуальна власність