Використання самомасажу на заняттях фізичного виховання студентами загальних груп НТУ "ХПІ" в умовах дистанційного навчання - Фоменко, Вікторія Вікторівна; Недбайло, Ірина Анатоліївна; Казак, Володимир Юрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Обґрунтовано доцільність застосування самомасажу в процесі фізичного виховання під час дистанційного навчання. Проаналізовано основні завдання та методичні підходи до впровадження самомасажу як засобу підтримки фізичної активності та профілактики гіподинамії. Наведено рекомендації щодо використання самомасажу окремих ділянок тіла для підвищення ефективності занять з фізичного виховання в умовах дистанційного навчання.
Keywords: фізичне виховання; самомасаж; дистанційне навчання; студенти