Цифрові технології та їх місце у системі інтелектуальної власності - Кучинський, Володимир Анатолійович; Побережний, Роман Олегович; Перерва, Петро Григорович (ТОВ "Юридична компания "Юрсервіс", 2022)
Доведено, що відповідно до норм міжнародного права до об'єктів цивільних прав відносяться речі, включаючи готівку та документарні цінні папери, інше майно, у тому числі безготівкові кошти, бездокументарні цінні папери, майнові права; результати робіт та надання послуг; результати інтелектуальної діяльності, що охороняються, і прирівняні до них засоби індивідуалізації (інтелектуальна власність); нематеріальні блага.
Keywords: інтелектуальна власність; цифрові технології; розвиток; економічна ефективність; промислові підприємства