Особливості недобросовісної конкуренції у сфері інтелектуальної власності - Косенко, Андрій Васильович; Бердос, Максим Петрович; Дюжев, Олександр Вікторович; Остапенко, Денис Сергійович (Інтерсервіс, 2025)
В доповіді доведено, що недобросовісна конкуренція в сфері інтелектуальної власності є не лише юридичною проблемою, а й стратегічним викликом для національної економіки, інноваційного розвитку та міжнародної репутації держави. Її ефективне подолання можливе лише за умов комплексного, системного та технологічно адаптованого підходу.
Keywords: недобросовісна конкуренція; інтелектуальна власність; протидія; захист; охорона; бізнес; ринок; підприємства