Організаційно-економічні засади сталого розвитку підприємства - Перерва, Петро Григорович; Щебетова, Анна Олександрівна (Національна академія Національної гвардії України, 2024)
В доповіді доведено, що організаційно-економічні засади сталого розвитку підприємства передбачають впровадження комплексних підходів до управління ресурсами, виробництвом та соціальною відповідальністю, що дозволяють підприємству не лише досягти високої ефективності, але й забезпечити довготривалу стійкість в умовах змінного ринкового середовища.
Keywords: сталий розвиток; організація виробництва; менеджмент; економіка; стратегічні зміни; співробітництво