Розробка інформаційно-вимірювальної системи для технологічного процесу виготовлення макаронних виробів - Григоренко, Ігор Володимирович; Лашков, А. Г. (Одеський національний технологічний університет, 2025)
В тезах розглядається розробка інформаційно-вимірювальної системи для технологічного процесу виготовлення макаронних виробів. Актуальність використання системи на підприємствах харчової промисловості. Наведено структурну схему інформаційно-вимірювальної системи. Запропоновано елементну базу для її реалізації. Висновок відповідає на питання актуальності використання розробленої системи для підвищення точності та вірогідності контролю технологічного процесу виготовлення макаронних виробів.
Keywords: інформаційно-вимірювальні системи; технологічний процес; макаронні вироби; якість макаронних виробів; макаронне тісто; стабілізація