Куниця, Катерина ВікторівнаЯкименко-Терещенко, Наталія Василівна2024-10-082024Навчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" [Електронний ресурс] : для студентів другого (магістерського) рівня освіти, ден. та заочн. форм навчання, освітня програма "Готельно-ресторанний бізнес" / уклад.: К. В. Куниця, Н. В. Якименко-Терещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – 18 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82162.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/82162ukнавчально-методичні матеріалиресторанна справамолекулярна гастрономіяприготування їжікриогенне приготування їжібіоактивні добавкису-вид технологіяіндукційна плитаНавчально-методичні матеріали для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології"Learning Objecthttps://orcid.org/0000-0001-5577-7026https://orcid.org/0000-0003-2927-7989