Усовершенствование методики расчета характеристики погружного центробежного насоса при добыче нефтегазовой продукции - Шевченко, Наталья Григорьевна; Шудрик, Александр Леонидович; Бельмас, Д. В. (Вінницький національний аграрний університет, 2017)
Совершенствование методики пересчета паспортных характеристик погружного центробежного насоса для добычи нефтеводогазовой смеси с учетом реальных условий эксплуатации

Удосконалення методики перерахунку паспортних характеристик заглибного відцентрового насоса для видобутку нафтоводогазової суміші з урахуванням реальних умов експлуатації.

Improvement of the methodology for recalculating the passport characteristics of a submersible centrifugal pump for the production of an oil and gas mixture taking into account actual operating conditions
Удосконалення методики розрахунку характеристики заглибного відцентрового насоса при видобутку нафтогазової продукції
Improvement of the Method of Calculation of the Characteristics of a Submersible Centrifugal Pump at the Production of Oil and Gas Production
Keywords: скважина; установка насосная; ступень центробежного насоса; газожидкостная смесь; объемная фаза; давление насыщения; плотность; вязкость; напор; свердловина; установка насосна; ступінь відцентрового насоса; газорідинна суміш; об'ємна фаза; тиск насичення; густина; в'язкість; напір; borehole; pumping unit; centrifugal pump stage; gas-liquid mixture; volume phase; saturation pressure; density; viscosity; head