Пристрій для магнітної обробки води - Донской, Дмитро Федорович; Донской, Федір Павлович; Фик, Ілля Михайлович; Слесар, Петро Федорович (ДП "Український інститут промислової власності", 2010)
Пристрій для електромагнітної обробки води, який містить корпус, виготовлений із діамагнітного матеріалу, на зовнішній поверхні котрого розташовані попарно котушки електромагнітів, кожна із яких має полюсне осердя та кутове зміщення одна проти іншої назустріч різноіменним полюсам електромагнітів, який відрізняється тим, що у внутрішній порожнині корпусу, коаксіально до нього, встановлена залізна труба із поздовжніми пазами, обидва кінці якої з'єднані з циліндричними патрубками із діамагнітного матеріалу, на зовнішній поверхні котрих розташовані центрувальні болти.
Keywords: патент; винахід; галузь промислова; струм електричний; магніти; котушки електромагнітів; осереддя полюсне; патрубки циліндричні